The Upsessions + Special Guest bevestigd!

Dik 3 jaar geleden legden de organisatoren van Ska’d for life los van elkaar een lijstje neer met gewenste bands.

Één naam kwam op elk lijstje terug en met gepaste trots van onze kant waren de heren zelf ook enthousiast om te komen tijdens de eerste editie. Toen we dan eindelijk afgelopen april onze eerste festival konden vieren was de teleurstelling ook groot dat ze om gezondheidsredenen verstek moesten laten gaan.

Erg verheugd kunnen wij nu dan ook aankondigen dat The Upsessions op vrijdag de afsluiter van de eerste avond van de tweede editie van Ska’d for life zal zijn.

Scherp gekleed, aanstekelijk, inclusief een ongelooflijk orgelgeluid en fantastische podiumprestaties: De upsessions! Sinds 2005 spelen ze door heel Europa met hun vroege reggae, ska, funk, Calypso en soul. En verblijden ze hun publiek met een ongelooflijke pompende soulvolle vroege reggae sound….

Maar ze komen niet alleen, nee, er komt een special guest!

Dus zorg dat je op tijd een kaartje hebt (koop deze hier) en kom op vrijdag dansen en genieten van niemand minder dan The Upsessions + Special Guest!